Hösten 2001 flyttade jag till Täby för att börja på Tibble gymnasiets musikallinje. En av de första jag mötte där i estetkorridoren var Lotta som också hon var nyinflyttad i den blåa moderatstaden. Tillsammans lotsade vi oss igenom de tre åren av hårt pluggande, intensivt dansande & sjungande samt ett ständigt framtidsfilosoferande. För 10 somrar sen gjorde vi Europa farligt då vi tågluffade oss fram land för land genom att spontant peka på en karta & säga ”dit åker vi!”.
Jag & Lotta i gymnasiet år 2002!

Jag & Lotta i gymnasiet år 2002!

Under veckan har vi gjort en annan slags resa tillsammans för att fira sommarens inledning. Under fem dagars yoga- & dansretreat har vi mödosamt sträckt ut våra ryggrader, mediterat oss superlugna och dansat Simonsonjazz av hjärtats fröjd. Självaste Lynn Simonson från USA som är den som har skapat Simonsontekniken var en av ledarna på retreatet och höll i både dans, yoga och kinesiologi. Om du är nyfiken på mer av innehållet och kanske själv vill åka på retreat hittar du mer info om Nataraja Dans & Yoga  genom att klicka på bilden nedan.

I denna vackra herrgård utanför Nyköping har vi bott och yogat under fem dagar tillsammans med 20-talet andra deltagare.

Lycka för en småbarnsmamma har varit att varje dag hinna borsta mina egna tänder, äta mat som någon annan har lagat och att kunna läsa en tidning helt ostört. Att till på köpet ha fått diskutera & reflektera om livet i många långa timmar med en av mina bästa väninnor har varit helt fantastiskt. Sverige bjöd oss till och med på strålande soldagar och ofantligt vacker Sörmlandsnatur :)

Tack Lotta för riktigt härliga yogadagar och för din fina vänskap!